23948sdkhjf

Resultatet av “just in time” produksjonen med AMADA HG ATC

| Medlemsnyhet | Bedrift Amada Norway AS

Etter et vellykked år i Skandinavia, rapporterer AMADA stolt sin suksess med den høyteknologiske kantpressen, HG ATC

Flaggskipet er en hybridkantpresse som tilbyr høyhastighets automatisk verktøybytte, for å maksimere produksjonen ved å redusere maskinens oppsettstid. Med markedstrender som krever reduserte serier og forventninger om kortere leveringstid, har ATC-løsningen vært svært vellykket med over 200 enheter solgt i Europa.

Lokale trender i Skandinavia anses å ha økt populariteten til denne maskinen ytterligere. Etterspørselen er spesielt bemerkelsesverdig i områder med høy konkurranse om arbeidskraft. Kantpresseoperatører setter pris på eliminering av manuell håndtering av verktøy blant andre innovasjoner, noe som forbedrer brukervennligheten av maskinen. For mange arbeidsgivere representerer HG-ATC en investering i operatørvennlig arbeidsmiljø, økende personal tilfredshet og produktivitet.

HG ATC søker å minimere alle aspekter ved oppsett, fra inn og uttak av verktøyet, til programmering - eliminert med offline programmering og testknekking – ved hjelp av in-line knekkemåling. Disse forbedringene i effektiviteten betyr at HG ATC ofte kan erstatte to konvensjonelle maskiner.
 
Fra en produksjonsleders perspektiv, er evnen til å introdusere "haste jobber" ansett som spesielt verdifull. Tradisjonelt knekkearbeid drives i batcher som kreves for å oppnå profitt. HG ATC gir mulighet til å avbryte et produksjonsløp med høy-prioritet jobb raskt og enkelt. Innen noen få minutter kan maskinen automatisk ut-laste / inn-laste nytt verktøy og være klar til å knekke den nye presserende jobben. Når den er ferdig, kan det opprinnelige programmet gjenopptas på samme måte. Denne fleksibiliteten gjør produksjonsplanleggingen mye enklere, og sikrer lønnsomhet selv med uplanlagte arbeidsoppdrag.
 
Med mange referanser spredt over hele Skandinavia, hjelper HG-ATC AMADA med å fremme løsningen til andre selskaper, som innser fordelene med denne unike maskinen. Mer informasjon om HG ATC finner du på AMADAs nettside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Amada Norway AS

Myrveien 12
1430 Ås
Norge
Amada Norway AS

Send til en kollega

0.116