23948sdkhjf

PartnerPlast på Åndalsnes sikrer Sjøforsvarets Hovedbase!

| Medlemsnyhet | Bedrift PartnerPlast AS

2018 ble avsluttet med gode nyheter for oss i PartnerPlast da vi ble tildelt kontrakten med Forsvarsbygg på levering og installasjon av sjøbarrierer ved Haakonsvern Orlogsstasjon som ligger utenfor Bergen.

Formålet med etableringen av sjøbarrierene er å underbygge Sjøforsvarets behov for å styrke den land og sjøbaserte sikringen av Sjøforsvarets Hovedbase Haakonsvern.

Om kontrakten
PartnerPlast AS ble tildelt kontrakten etter en internasjonalt offentlig utlyst tilbudskonkurranse med flere tilbydere. Evalueringen, basert på pris, teknisk løsning, drift og vedlikehold, gjorde at vi ble valgt som foretrukket leverandør til denne totalentreprisen.

PartnerPlast skal levere og installere over 900 sjøbarriere bøyer med tilhørende utstyr til totalt 4 (fire) anlegg rundt Haakonsvern i Bergen. I tillegg skal det utføres vedlikehold. I forbindelse med omfanget på dette oppdraget har vi knyttet til oss viktige samarbeidspartnere – disse er; FSV Services AS, Synfaring AS, Ocean Recruitment & Competence AS og Spectac AS.

Dette er en betydelig kontrakt for PartnerPlast som sikrer stor aktivitet fremover. Installasjon av sjøbarrierene skal foregå i løpet av 2. og 3.kvartal 2019.

Fremover
Vi anser dette som et veldig interessant og spennende marked og vi ønsker med denne kontrakten å kunne posisjonere oss godt i forhold til kommende muligheter både nasjonalt og internasjonalt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
PartnerPlast AS

Øran Vest
6300 Åndalsnes
Norge
PartnerPlast AS

Send til en kollega

0.095