23948sdkhjf

TESS passerte tre milliarder

| Medlemsnyhet | Bedrift TESS as

TESS as omsatte slanger og tilhørende utstyr for over tre milliarder kroner i 2018. Olje- og havbruksnæringen er driverne.

Omsetningsøkningen har vært størst i TESSregionene Vest og Nord. Det er oljerelaterte aktiviteter og havbruksnæringen som er driverne bak salgsveksten.

- Vi satser på segmentene havbruk, olje og gass, offentlig sektor, entreprenør og industri. Dette har gjort og gjør oss motstandsdyktige for svingninger i for eksempel olje og gassmarkedet, sier daglig leder og grunder Erik Jølberg.

TESS blir stiftelse
Stiftelsen Erik Jølberg ble opprettet før nyttår ved at eier og gründer i TESS, Erik Jølberg, via et gavebrev overførte sine aksjer i Jølberg Holding til Stiftelsen Erik Jølberg. Mer enn 90% av eventuelle utbytter går til en stiftelse som har veldedig tiltak for barn og ungdom i nærmiljøet som hovedformål.

- Dette tror vi vil styrke oss i den stadig større konkurranse fra utenlandske tilbydere samtidig som innkjøpere og spesielt i det offentlige legger mer og mer vekt på tilbydernes sosiale- og samfunnsmessige engasjement, sier Erik Jølberg.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
TESS as

Industrigata 8
3414 Lierstranda
Norge
TESS as

Send til en kollega

0.083