23948sdkhjf

Elektropneumatisk trykkregulator for optimal regulering

| Medlemsnyhet | Bedrift AVENTICS

Aldri før har trykkregulering av så høye gjennomstrømninger vært enklere å regulere Med en gjennomstrømning på hele 6500 l/min tilbyr E/P-omformeren EV12 helt nye muligheter.

Aldri før har trykkregulering av så høye gjennomstrømninger vært enklere å regulere Med en gjennomstrømning på hele 6500 l/min tilbyr E/P-omformeren EV12 helt nye muligheter. E/P-omformeren kan brukes frittstående, blokkmontert med flere E/P, eller montert sammen med luftbehandlingsenhetene i AS-serien, og de kan også leveres med I/O-link for framtidens industri.

Spektret av trykkreguleringsapplikasjoner strekker seg fra ekstremt raske endringer av settpunktet for å sikre et konstant trykk, til finjusteringer med stor nøyaktighet.

En elektropneumatisk trykkregulator omformer et angitt elektrisk signal til en tilsvarende pneumatisk trykk. To sensorer integrert i E/P-omformeren måler utgående trykk og sender et signal tilbake til styreenheten. Dette gir en selvregulerende enhet som er pålitelig, uansett forstyrrelser i den pneumatiske strømmen eller variasjoner i trykket.

EV12 – perfekt i kombinasjon med AS-serien
Aventics nye elektropneumatiske trykkregulator EV12 gir brukerne friheten til å designe moderne pneumatiske løsninger.

  • EV12 gjør det mulig å montere E/P-omformeren sammen med AS3-serien Aventics luftbehandlingsenheter. I tillegg kan strømningsretningen velges.
  • Fra et display kan man endre og vise verdier og parametere direkte på stedet.
  • EV12 har mange tilkoblingsmuligheter: Analoge signaler, IO-Link eller I/O-moduler i Aventics feltbussystem AES.
  • Fjernjustering muliggjør trykkregulering og tilpasning til hurtige forandringer i prosessen. Elektriske trykkregulatorer er trykkstabile ved forhøyet last.
  • Repeteringsunøyaktigheten er mindre 50 mbar og hysteresen mindre enn 65 mbar. Mengdestrømning 6500 l/min.
  • Senk energikostnadene ved å tillate kun trykket anvendelsen krever.

Medlemsnyhet

Bedrift
AVENTICS

Kveldroveien 7
1407 Vinterbro
Norge
AVENTICS

Kataloger mm.

Send til en kollega

0.085