23948sdkhjf

Bergsli Metallmaskiner er ny forhandler av KITAMURA maskineringssenter i Norge!

| Medlemsnyhet | Bedrift Bergsli Metallmaskiner AS

KITAMURA - Topp kvalitet fra Japan !

Bergsli Metallmaskiner har blitt forhandler i Norge for japanske KITAMURA maskineringssenter.  KITAMURA kan være ukjent for mange, men er en stor og tradisjonsrik japansk maskinprodusent som selger sine maskiner over hele verden. I Norge har KITAMURA vært solgt siden 80-tallet, men i varierende antall. Vi snakket med kunde som kan melde om at dette er gode og nøyaktige maskiner som fortsatt holder tritt etter mange år med produksjon.

Maskinene er stabile og nøyaktige. De kan sammenlignes med det aller beste fra europeiske og japanske produsenter, og til høyst konkurrerende priser.

Modellprogram:
KITAMURA produserer kun maskineringssentre  - vertikale og horisontale, portalfresemaskiner samt 5-akse maskiner med både horisontal og vertikal spindel.

 KITAMURA:

  • KITAMURA ble etablert i 1933 som produsent av maskinverktøy. Bedriften startet produksjon av verktøymaskiner i 1971 fordi de så behovet for den type maskiner.
  • Idag, som et resultat av sin unike teknologi, og alltid med tanke på å produsere maskiner med høy kvalitet og pålitelighet har KITAMURA levert et stort antall maskiner til de mest krevende kunder i verden. I Europa er det mange referanser og særlig europeisk flyindustri er en stor kunde av KITAMURA både direkte og indirekte via underleverandører.
  • KITAMURA har eget salgs- og servicesenter i Tyskland med reservedelslager, hvor man alltid har noen maskiner i utstilling til demonstrasjon og test-kutting. I tillegg finnes det 30-40 maskiner på lager i Europa for omgående levering.
  • KITAMURA har eget støperi
  • Kritiske komponenter som spindler etc. produseres i «eget hus».
  • Alle kritiske kontaktflater er håndskrapede

Ønsker du mer informasjon om KITAMURA: Trykk her

TA GJERNE KONTAKT MED OSS PÅ post@bergsli.no eller tlf. 35 50 35 00 FOR REFERANSER, PRISTILBUD ELLER TEKNISK INFORMASJON.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Bergsli Metallmaskiner AS

Bedriftsvegen 64
3702 SKIEN
Norge
Bergsli Metallmaskiner AS

Send til en kollega

0.103