23948sdkhjf

RS Components lagerfører nå motorstyringsanalysatorer fra Fluke

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Instrumentene gjør det lett å utføre feilsøking på frekvensomformere og inneholder tre testverktøy i én: motorstyringsanalysatorer, bølgeformanalysatorer og datalogger med opptakfunksjon

Januar 2019– RS Components (RS) har lansert to motorstyringsanalysatorer fra Fluke. Analysatorene kan hjelpe med feilsøking etter typiske problemer i motorstyringer av omformertypen. 

MDA-510 og MDA-550 har hurtigoppsett for avanserte målinger og forenkling av feilsøkingsprosessen via veiledende testprosedyrer og automatiserte målinger. Brukeren trenger bare å velge en test, så vil de få en trinnvis veiledning for hvor de skal koble til spenning og strøm. Forhåndsinnstilte måleprofiler sørger for innsamling av data for alle kritiske deler i motorstyringen, inkludert inngang og utgang, DC- bussen samt selve motoren. 

MDA-510 veileder deg gjennom prosessen. Fra målinger av strøminngangen til motoruttakene på frekvensomformeren. Den gir deg gir spesifikk informasjon om forskjellige målinger og hvordan man kobler til for å foreta disse, i tillegg til tilkoblingsdiagrammer. MDA-550 kan i tillegg måle harmoniske svingninger rundt grunnleggende frekvensen i tillegg til det høyere området fra 9 til 150 kHz. Det omfatter også måling av spenningsavladninger i motoraksler. 

Med fire kanaler er de viktige funksjonene: måling av de sentrale motorstyrings parameterne, inkludert spenning, strøm, DC-busspenning, AC-rippelstrøm, -ubalanser ispenning og strøm, spenningsmodulering samt måling av ytterligere elektrisitetsparametere med et oscilloskop med en maks. båndbredde på 500 MHz. Andre funksjoner omfatter rask og enkel rapportutarbeiding for å dokumentere feilsøkingen samt USB A- og USB mini-B-uttak.

 

 

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.079