23948sdkhjf

ASI Automatikk AS er endelig inne i nye lokaler i Kjellstad Næringspark

| Medlemsnyhet | Bedrift ASI Automatikk AS

14. januar kunne vi ha vår første arbeidsdag i vårt nye lokale på Kjellstad Næringspark i Lier. Alle våre ansatte er på plass og vareleveranser går smertefritt. Vi har gledet oss til dette lenge!

ASI Automatikk AS har endelig kommet seg til rette i de nye lokalene i Kjellstad Næringspark i Lier. Denne dagen har vi sett frem til lenge etter mange år på Åssiden i Drammen.

En av de viktigste årsakene til at vi valgte dette området er den umiddelbare nærheten til E-18. Vi har inn- og utleveringer av varer hver eneste dag, så for våre transportører og ikke minst for vår del, med omreisende selgere, blir hverdagen litt enklere. Det å få et nytt miljø med andre spennende aktører rundt oss er viktig for både utvikling og trivsel. Her har vi også muligheten for å ekspandere arbeidsstaben vår da lokalene er store og luftige, så her blir vår fremtid i lange stunder fremover.

I dag kom vår første vareleveranse fra Igus i Tyskland. En fullstappet semitrailer med varer som skal ut igjen til våre kunder. 

Vi er oppe og går og gleder oss til å høre fra dere!

Medlemsnyhet

Bedrift
ASI Automatikk AS

Sankt Hallvards vei 3
3414 Lierstranda
Norge
ASI Automatikk AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.161