23948sdkhjf

HYDAC har levert "lynraske" elektriske sylindre til ESNA AS

| Medlemsnyhet | Bedrift Hydac AS

ESNA er et skipsdesignkontor for spesialfartøy som spesialiserer seg på luftputekatamaranteknologi som resulterer i fartøy med høy hastighet og lavt drivstoff forbruk

En luftputekatamaran har en luftpute under skipet, forseglet av katamaranskrog og gummiskjørt forut og akterut. En vifte lager et overtrykk i luftputen som kan løfte opptil 80% av båtens vekt. Dette overtrykket reguleres av spjeld for enten å motvirke bølger i høy hastighet, for å gi god komfort eller for å kontrollere båtens vertikale bevegelse i lav hastighet (hiv kompensering).

Erik Nerhus fra ESNA uttaler følgende: HYDACs leveranse er elektriske sylindere til kontroll av ventilasjonsspjeld. Disse spjeldene er avhengige av lynraske sylindre for å gi best mulig demping i høy hastighet. Vi valgte å gå for elektriske sylindre fra HYDAC da disse ga oss hastigheten og nøyaktigheten som vi trengte. Ved å bruke elektriske sylindre sparte vi også vekt og plass i forhold til å bruke tradisjonell hydraulikk.

Oppfølgingen fra HYDAC og entusiasmen til å være med på nyskapning har gitt oss et godt kundeforhold og vi ser frem til å jobbe sammen i årene som kommer.

HYDAC ønsker ESNA lykke til videre og gleder seg over å kunne delta i dette spennende prosjektet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Hydac AS

Berghagan 4
1405 LANGHUS
Norge
Hydac AS

Send til en kollega

0.11