23948sdkhjf

Temperaturmålere fra Max Sievert

| Medlemsnyhet | Bedrift Max Sievert AS

Håndholdte og robuste temperaturmålere

Testo 108 – Bærbar temperaturmåler med utskiftbare følere

En håndholdt temperaturmåler fra for bruk i næringsmiddelindustrien. Temperaturmåleren er et raskt og nøyaktig termometer som kan brukes med innstikkføler /trådføler. Testo 108 er en temperaturmåler som er mye brukt i storkjøkken / kantiner, på hoteller, i restauranter og prosessindustrien. Instrumentet har hurtig responstid og med et tydelig og lettlest display. Max Sievert har intern service og kalibrering av Testo temperaturmålere.

Les mer om produktet på Max Sievert sin hjemmeside

 

Testo 926 - Bærbar temperaturmåler

Testo 926 er en håndholdt temperaturmåler for bruk i næringsmiddelindustrien. Temperaturmåleren er et raskt og nøyaktig termometer som kan brukes med innstikkføler /trådføler eller med trådløs overføring. Testo 926 er en temperaturmåler som er mye brukt i storkjøkken / kantiner, på hoteller, i restauranter og prosessindustrien. Instrumentet har hurtig responstid og med et tydelig og lettlest display. Max Sievert har intern service og kalibrering av Testo temperaturmålere.

Les mer om produktet på Max Sievert sin hjemmeside.

 

Testo 720 – Temperaturmåler PT100

Testo 720 er en robust temperaturmåler designet for presise luft og overflate målinger. Kan kobles til Pt 100 følere som kan måle i spennet mellom -100 til +800 grader Celcius. Kan leveres med TopSafe som beskytter instrumentet mot mulig aggressive media. Max Sievert har intern service og kalibrering av Testo temperaturmålere.

Les mer om produktet på Max Sievert sin hjemmeside.

 

Testo 735 – Temperaturmåleinstrument

Testo 735-1 er et robust flerkanals måleinstrument som gir stor fleksibilitet. Høy nøyaktighet og med et stort måleområde. For deg som søker en løsning som kan dekke de fleste måleoppgaver vil Testo 735 sammen med et bredt utvalg av følere være riktig valg. Leveres også med radiofølere. Max Sievert har intern service og kalibrering av Testo temperaturmålere.

Les mer om produktet på Max Sievert sin hjemmeside


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Max Sievert AS

Hausmanns gate 6
0186 OSLO
Norge
Max Sievert AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.079