23948sdkhjf

Nordic Steel Construction bygger Tunesflaten Idrettshall

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordic Steel AS

Nordic Steel Construction har nylig inngått avtale med Betonmast Bergen.

Avtalen omhandler leveranse av stålplater, sandwichelementer og taktekking til Tunesflaten Idrettshall i Bergen. Betonmast har bygget mange idrettshaller, og dette er det tredje idrettshallprosjektet som bygges av Betonmast i Bergen. Thomas Neset i Betonmast Bergen, sier han er storfornøyd med avtalen og at de sammen kom frem til beste løsning for begge parter. 

Oppdraget har en komprimert byggetid, på kun seks uker skal alt av sandwichelementer, takplater og taktekking være ferdig utført. 

Prosjektet
Med oppstart i midten av januar og med en så kort byggetid er det essensielt at alt går knirkefritt sier Robert Gunvaldsen. Nordic Steel Construction sine ansatte har lang erfaring og god ekspertise innen montering og det meste innen stålhaller, blant annet fra prosjekter som Sørmarka Arena, Asko Skurve og mest nylig ABB Nordlink på Tonstad.

Daglig leder i Nordic Steel Construction, Knut Jørgensen er glad han har fått denne utfordringen fra Betonmast Bergen og sier at med god planlegging og godt samarbeid er han overbevist at dette kommer til å gå bra. Han sier at evnen til å kunne snu seg rundt og ta disse type utfordringene er en av de viktigste egenskapene en bedrift kan ha og er en viktig lønnsomhetsdriver.

Idrettshallen er på 2.850 m2, hvorav selve aktivitetsflaten er på 25 x 45 m. I tillegg er det sosiale rom for dans/scene, fleraktivitetsrom med muligheter for flere aktiviter.

Les mer om prosjektet her ved å klikke her!


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordic Steel AS

Orstadvegen 128 A
4353 KLEPP STASJON
Norge
Nordic Steel AS

Send til en kollega

0.089