23948sdkhjf

Drivløsninger fra NORD reduserer driftskostnadene

| Medlemsnyhet | Bedrift Nord Gear Norge AS

NORD DRIVESYSTEMS leverer effektive, vedlikeholdsvennlige drivkonsepter fra eget modulsystem, som bidrar til å optimere den totale eierkostnaden (TCO).

Drivløsningers «levetidskostnader» inkluderer alle kostnadene som påløper, fra kjøp og idriftsetting, til bruk, vedlikehold og avhending. For å optimere den totale eierkostnaden, leverer NORD DRIVESYSTEMS effektive drivløsninger som betraktelig reduserer driftskostnadene. Dette oppnås blant annet ved å redusere antall varianter ved hjelp av NORDs modulsystem. I tillegg gir systemene som er konfigurert for spesifikke bransjer, mulighet til å redusere antall versjoner og forenkle administrasjonen av reservedeler. NORD leverer for eksempel LogiDrive-systemet med standardiserte girmotorer, som består av en IE4-synkronmotor, et totrinns vinkelgir og NORDAC LINK -feltdistribusjon, til intralogistikk og flyplassapplikasjoner.

Andre viktige faktorer som bidrar til å redusere den totale eierkostnaden, er reduksjon av energiforbruket ved hjelp av effektive IE4-synkronmotorer, lavt vedlikeholdsbehov og høy kvalitet, samt NORD-drivenhetenes driftssikkerhet og lange levetid.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Nord Gear Norge AS

Jordalsveien 17A
5105 Eidsvåg i Åsane
Norge
Nord Gear Norge AS

Send til en kollega

0.078