23948sdkhjf

Nye Arcair® AirPro X4000-brenner for kullbuemeisling har har en pneumatisk klo som er lett å åpne

| Medlemsnyhet | Bedrift AS ESAB

Arcair®, et ESAB-merke, har lansert AirPro X4000-brenneren for manuell kullbuemeisling, en prosess som er synonymt med Arcair-navnet.

Arcair®, et ESAB-merke, har lansert AirPro X4000-brenneren for manuell kullbuemeisling, en prosess som er synonymt med Arcair-navnet.

Der tidligere brennermodeller krevde 12 kg press på håndtaket for å åpnes, bruker AirPro X4000 trykkluften som allerede strømmer gjennom brenneren. Når operatøren skyver en vippebryter, åpner AirPro X4000-brenneren seg pneumatisk, slik at operatøren kan sette inn, justere og fjerne kullelektroder uten anstrengelser. Som en ekstra fordel av dette får AirPro X4000 en lavere profil som gir bedre brukervennlighet og enklere tilgang på trange plasser.

Vippebryteren styrer også på/av-funksjonen for trykkluften, slik at det ikke strømmer luft gjennom brenneren uten at operatøren betjener vippebryteren. En låsemekanisme kan låse luftstrømmen slik at operatøren ikke utsettes for unødvendige belastningskader. En ny lekkasjesikker luftventil sparer strøm og vedlikeholdskostnader for luftkompressoren.

AirPro X4000-brenneren og kabelen er klassifisert for bruk med systemer på 1000 A. Brenneren kan brukes med 4,8–12,7 mm spisse runde karbonelektroder, 9,5–15,9 mm flate karbonelektroder og 15,9 mm halvrunde karbonelektroder.

For brukere som foretrekker en tradisjonell brenner, vil Arcair fortsette å tilby alle sine eksisterende modeller, inkludert den bestselgende Arcair Professional Angle-Arc® K4000-brenneren.

ESAB Welding & Cutting er et anerkjent ledende selskap i sveise- og skjæreindustrien. ESABs tilsatsmateriale, utstyr og tilbehør leverer løsninger til kunder over hele verden, innen alt fra veletablerte prosesser i sveising og skjæring til revolusjonerende teknologier i mekanisert skjæring og automatisering.

Arcair AirPro X4000-brenneren for kullbuemeisling bruker trykkluft for å pneumatisk åpne brenneren, slik at operatøren kan sette inn, justere og fjerne karbonelektroder uten anstrengelser.

Kontakt ESAB

Medlemsnyhet

Bedrift
AS ESAB

Nedre Fritzøe gate 2
3264 LARVIK
Norge
AS ESAB

Send til en kollega

0.057