23948sdkhjf

Så mye mer enn bare en pumpe

| Medlemsnyhet | Bedrift Armatec AS

Pumper eksisterer i mange størrelser og fasonger og folk flest forbinder produktet med mer forbrukervennlige kommersielle pumper til forbrukeren.

Armatec tilbyr fortrengningspumper, sentrifugalpumper, vakuumpumper og mekaniske akseltetninger for industrien og dekker mange ulike behov i oljeindustrien, skipsfart, havbruk og næringsmiddelindustrien.

Med mer enn 50 års erfaring med innovative løsninger innen pumpeteknologi og pumpeapplikasjoner, har Armatec vært den valgte leverandør av pumper til prosjekter innen industri, vann og avløp samt marine applikasjoner. Vi leverer pumper til alt fra små doseringspumper, til oppdrettsnæringen og annet havbruk både på sjø og på land, samt vannkraft.

Det er mange faktorer som spiller inn når man skal velge en pumpe. Ved å kartlegge ditt behov, vil vi kunne tilby deg en løsning som passer akkurat ditt behov. Vi utgjør en forskjell ved å tenke hele veien, fra type medier og ytelseskrav, til servicevennlighet og holdbarhet.

Er du fortsatt usikker på hvilken type pumpe som passer ditt system? Vi i Armatec er her for å veilede deg og gi deg gode råd for å finne den optimale løsningen for deg. Med en lang erfaring som leverandør til både store og små kunder i Norge så vel som utlandet er vi klare for å hjelpe deg.

Se vårt brede sortiment av pumper her. https://www.armatec.com/no/produkter/pumper/


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Armatec AS

Brobekkveien 101
0582 Oslo
Norge
Armatec AS

Send til en kollega

0.093