23948sdkhjf
Del siden

Stafa Industrier AS

Under paraplyen Stafa Industrier finner du en gruppe salgs-, produktutviklings- og produksjonsselskaper som tilbyr tjenester og produkter hovedsakelig basert på bearbeiding av tynnplater med tilleggstjenester. Vår visjon er å bygge langsiktige relasjoner med kunder som stiller tøffe krav og med fokus på å finne kostnadseffektive løsninger for dem. Forutsigbarhet med hensyn til kvalitet og leveringspresisjon er en selvfølge.

Med det Nord Europeiske markedet som målområde er våre produksjons- og salgsenheter strategisk plassert. Fra Sør Norge betjener vi våre skandinaviske kunder med en gunstig geografisk nærhet og med profesjonalitet som mer enn 50 års erfaring i dette markedet har gitt oss. Fra våre fabrikker i Litauen kombinerer vi fordelene ved å produsere i et lavkostland tett opp til store og sentrale deler av Europeisk industri.

Vårt budskap til deg som kunde og samarbeidspartner er; Nordisk forretningskultur, konkurransedyktighet og lavkost kombinert med vårt oppriktige ønske om å gjøre oss fortjent til å være din troverdige partner. Vi tror at kundens kompromissløse krav er nøkkelen til nye suksesser, nøkkelen til å videreutvikle vår kompetanse og kunnskap. Med det bakteppet er vi ivrige på å høre om og løse dine små og store utfordringer.

Gruppen består av flere forretningsområder i seks operative selskaper, samt salgskontorer i Sverige og Tyskland :

Stansefabrikken Gruppen

Eller kontakt våre medarbeidere; klikk her for oversikt



Stafa Industrier AS
Terje Løvås vei 1
4879 Grimstad
Norge
Org. nr.: NO936646891
400
ISO 9001, ISO 9001:2008, ISO TS 16949, ISO 45001:2018 , ISO 14001:2015
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.063