23948sdkhjf

Moen Marin kapret ny båtkontrakt

Moen Marin har sikret seg atter en kontrakt for bygging av et servicefartøy til Folden Akva.
Steigen-selskapets nyeste ervervelse er et ettskrogs servicefartøy, en såkalt NabWork. Den er designet av Marin Design og bygget av Moen Marin på Kolvereid. Fartøyet er 24 meter langt og skreddersydd for operasjoner over store avstander og i krevende farvann.

Fra sin nordlandske base i Steigen leverer Folden Akva spesialiserte servicetjenester til oppdrettere i hele Nord-Norge. Moen Marin har med sine katamaraner og ettskrogs servicefartøy tatt posisjonen som Norges ledende leverandører av fartøy til havbruksnæringa, skriver selskapene i en felles pressemelding.

Tredje båthandel
Folden Akva har hatt et godt samarbeid med Moen Marin en stund nå, noe som resulterte i kjøp av to båter – en NabCat 1350 for to år siden og 15-metringen nå i august.

Selskapet ser at tiden er rett for å satse videre på en 24-metring for å komplettere sine servicetilbud til havbruksnæringen. Dermed gikk turen nok en gang til Moen-basen på Kolvereid for en ny båthandel. Denne gangen er det «storebror» i Moen-katalogen som skal leveres til Steigen.

- Vi får flere forespørsler fra våre kunder om å utføre fortøyningsoppdrag. Disse forespørslene vil vi kunne imøtekomme med det nye fartøyet, understreker Kenneth Larsen i Folden Akva.

Han legger til at kvalitet, fleksibilitet og effektivitet i utførelsen av arbeidsoppdrag har vært viktige faktorer i valg av båtleverandør.

- Det er selvsagt svært gledelig at Folden Akva nok en gang viser oss tillit når selskapet gjør investeringer i flåten, sier Terje Andreassen, daglig leder i Moen Marin.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078