23948sdkhjf

Nytt om navn: Schneider Electric ansetter ny Vice President for Power

Ronny Micaelsen skal lose Schneider Electric gjennom skifte i kraftsektoren
- Vi står midt i et paradigmeskifte i kraftsektoren, sier Ronny Micaelsen som er nyansatt som Vice President for Power i Schneider Electric Norge.

- Måten elektrisitet blir produsert, med blant annet sol og vind lokalt, og forbrukere som vil selge strøm tilbake til nettselskapene, krever høy teknologi på utstyr til eldistribusjon og måling, fortsetter han.

Micaelsen har klare mål om å fremme sikker, pålitelig og intelligent eldistribusjon og er hentet inn for å bygge Schneider Electrics posisjon ytterligere innenfor kraftsektoren.

Ronny Micaelsen inngår i toppledelsen med direkte rapportering til Dagfinn Ringås, administrerende direktør i selskapet. Den nye visepresidenten vil bidra med tungvektig kunnskap og kompetanse innen eldistribusjon i alle segmenter, melder Schneider Electric.

Ronny Micaelsen er utdannet elektroingeniør fra høgskolen i Telemark, og har i tillegg økonomi og lederutdanning fra Handelshøyskolen BI. Micaelsen vil ha sin base på Schneider Electrics Porsgrunn-kontor, men være tett knyttet til hovedkontoret i Oslo.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078