23948sdkhjf

Envirex inngår langsiktig rammeavtale med Norske Shell

Avtalen gjelder leveranse av produkter, personell og engineeringstjenester for norsk og internasjonal sokkel.
Avtalen har en varighet på 4 år pluss opsjoner og inneholder de tjenester og produkter som er aktuelle for Norske Shell, opplyser Envirex i en melding.

Envirex er en del av Envirex Group som består av selskaper som tilbyr tjenester og produkter både innenfor software og hardware, kontrollsystemer, subsea WOCS systemer, testutstyr og hydrauliske produkter for subsea operasjoner.

Avtalen er utformet slik at Norske Shell har tilgang på alle de produkter og tjenester som tilbys gjennom gruppen. Envirex og Shell har samarbeidet i en årrekke og avtalen er dermed en formalisering av et allerede etablert og velfungerende samarbeid, heter det i meldingen.

Avtalen skal gi bedre forutsigbarhet og lettere administrative prosesser.

- Vi kan nå fokusere på å bygge en riktig kapasitet ut fra rammeavtalen og sørge for at vi er riktig posisjonert til å levere gode produkter og bemanning med god kompetanse til rett pris og innenfor korte leveringsfrister. Avtalen bidrar til at vi kan være en enda bedre leverandør for kunden, uttaler Kjetil Njærheim, daglig leder i Envirex AS.

De to aktørene var svært tidlig ute med å satse på subsea WOCS-løsninger sammen, som har vist seg svært kostnadseffektivt og pålitelig. Avtalen åpner også for at partene kan fortsette utviklingen med dette systemet og fortsette satsningen på å flytte topside utstyr subsea, avslutter Envirex.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078