23948sdkhjf

TMC skal levere til Virgin Voyages

TMC Compressors (TMC) har vunnet en kontrakt med Fincantieri for å levere miljøvennlige luftkompresjonssystemer til det første av tre cruiseskip som det italienske verftet bygger for Virgin Voyages.
Virgin Voyages er det nye cruiserederiet i Sir Richard Bransons Virgin Group. Selskapet har som mål å skape verdens mest uimotståelige cruiseopplevelser, og dermed "endre bransjen for alltid". Et av virkemidlene er å jobbe med partnere som deler deres engasjement for å skape en bedre verden, der kommersialisering har mindre innvirkning på økosystemer og miljø.

TMC skal levere et energieffektivt luftkompresjonssystem til Fincantieri for Virgin Voyages skip. TMCs Smart Air kompressorer tilbyr 50 prosent energisparing sammenlignet med konvensjonelle kompressorer. Denne teknologien passer godt med resten av skipet, som vil være utstyrt med en rekke utstyr for å redusere miljøpåvirkningen. Virgin Voyages lanserte nylig et system som omgjør "skitten" energi til ren elektrisitet gjennom dieselmotorenes avløpsvarme. Denne 1 MW energiproduksjonen vil i følge Virgin Voyages resultere i en estimert reduksjon på 5 400 tonn karbondioksid per år per skip.

I følge kontrakten skal TMC produsere og levere r 1 x 40 KW Smart Air compressor, 2 x 44 KW kompressor, lufttørkere og filtere til service og luftkontrollsystemer ombord. Utstyret blir levert til Fincantieri-verftet i Sestri Ponente (Genova), Italia. Verdien på kontrakten er ikke offentliggjort.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078