23948sdkhjf

Teijo Norge eksklusiv distributør for Plymovent i Norge

1. mars 2017 ble det inngått en enedistribusjons-avtale mellom Teijo Norge og Plymovent Group. Avtalen fører til et eksklusivt samarbeid og gjelder både industrielle produkter (IP) og eksosavsugs-produkter (EE) for det norske markedet.
Teijo Norge vil fokusere både på salg, support, service og delelager for Plymovent-produkter.

"Plymovent og Teijo har en lang historie sammen, og denne avtalen er en ny milepæl og grunnlaget for fremtidig vekst og styrker vår evne til å utfordre andre aktører i det norske markedet. Vi skal hjelpe norsk industri med mindre støv, renere luft og bedre arbeidsmiljø," heter det i en pressemelding fra selskapet.

– Arbeidet med Teijo har alltid vært en glede og jeg er veldig spent på deres markedsposisjonering og vekstambisjoner, sier Michel Ligthart, leder International Sales IP, Plymovent.

– Teijo Norge har vært representert oss i det norske markedet i mange år. Sammen med Teijo kan vi videreutvikle Plymovent-merkevaren og øke vår markedsandel i Norge, sier Michael Wiechers, administrerende direktør EE, Plymovent.

– Vi har jobbet med Plymovent i mange år og denne eksklusive avtalen gir oss muligheten til å utvide virksomheten og styrke vår posisjon i det norske markedet, sier Tor-Erling Mathisen, CEO, Teijo.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11