23948sdkhjf

Ny finansdirektør i AquaGen

Roger Oddebug er ansatt som finansdirektør i AquaGen. Han vil ha ansvaret for å lede selskapets administrasjons- og økonomifunksjoner, samt arbeide med strategi og forretningsutvikling.
Oddebug har en siviløkonom-/mastergrad i strategi og ledelse fra Norges Handelshøyskole og har videreutdannelse som statsautorisert revisor fra BI.

Han startet sin yrkeskarriere i revisjons- og rådgivningselskapet PwC, hvor han jobbet med blant annet større internasjonale logistikk- og produksjonsvirksomheter, samt oppdrettsvirksomheter som kunder. Han har jobbet som finanssjef i AquaGen siden 2013.

– AquaGen er en bedrift som grunnet fremragende FoU-innsats og evne til rask implementering leverer merverdi og økt verdiskapingspotensial til oppdrettere i Europa og Sør-Amerika. Det er spennende og utfordrende å arbeide med utviklingen av en internasjonal virksomhet med innovative produkter. Jeg ser også fram til å jobbe med strategier rettet mot nye markeder som er i ferd med å åpne seg, sier Oddebug i en kommentar.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.064