23948sdkhjf

Vokser i Agder og overtar Nor Inspection

Nor Inspection og Industrikran Norge er blitt enige om å inngå et samarbeid, og med virkning fra 1. mars 2017 er Tor Henrik Birkeland og Anders Svestad ansatt i Industrikran Norge.
Virksomheten i Nor Inspection opphører fra samme dato, men videreføres uten endringer gjennom Industrikran Norge, og alle kundeavtaler videreføres uten avbrudd eller endring.

Industrikran Norge er en videreføring av selskaper som har importert, solgt og levert ABUS kransystemer i Norge i over 30 år. I 2007 endret de firmanavnet for tydelig å definere sitt produktspekter og geografiske virkeområde. De er i dag en av de ledende industrikranleverandørene i landet, og norsk eneimportør av kraner fra produsentene ABUS Kransysteme og STAHL CraneSystems. ABUS er en ledende produsent av standardkraner, mens STAHL CraneSystems tilbyr spesial-løsninger og utstyr for blant annet Ex-områder og LNG-anlegg.

Med overtakelsen av virksomheten til Nor Inspection i Kristiansand har de fått ytterlige to erfarne kranteknikere og ny kunnskap med på laget ved avdelingen i Agder.

Fra og med 1. mars blir de to å finne sammen med de andre i anlegget i Mjåvannvegen, og opererer derfra. Aktiviteten i Nor Inspection opphører fra samme dato.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095