23948sdkhjf

Altus Intervention signerer rammeavtale med Statoil

Har signert rammeavtale med Statoil innen Downhole Mechanical Isolation (DMI) services
Rammeavtalen har en potensiell kontraktsperiode på inntil 10 år og er «et gjennombrudd» for pluggteknologien utviklet av selskapet, melder Petro.no.

Kontrakten har en fast periode på 2 år, samt fire to-års opsjoner, og en potensiell kontraktsperiode på 10 år. Rammeavtalen gir Statoil tilgang på ALTUS Intervention sin pluggteknologi innen permanent og midlertidig nedstenging av brønner. Teknologien bak PrimePlug er utviklet og produsert av Altus Intervention og leveres både i Nordsjøen og globalt. Rammeavtalen har oppstart 1. februar 2017.

Pluggen kan opereres med både wireline, traktor eller Coil Tubing.

– Pluggkontrakten er en viktig milepæl for Altus og bidrar til å styrke bredden i vår totalleveranse. Når kunder som Statoil nå tildeler kontrakter som dekker flere tjenesteområder innenfor brønnsegmentet til Altus, får de tilgang til hele bredden av ekspertisen innen avansert brønnintervensjon. Resultatet er en sømløs operasjonsledelse med effektiv bruk av personell offshore på tvers av disipliner, innomhus ekspertise, en bred tilgang Nordsjøens største og mest avanserte utstyrspark, sier Åge Landro, konsernsjef i Qinterra Group.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094