23948sdkhjf

Sontum Fire & Safety AS får rammekontrakt med Fjord1

Kontrakten vedrører leveranse av produkter og tjenester relatert til brannteknisk utstyr på alle Fjord1 sine fartøyer
Avtalen har en varighet på 2 år, samt opsjoner på til sammen 3 år og kontrakten omfatter 64 fartøyer og det som kommer av nye fartøyer fremover.

Denne avtalen fører til å sikre arbeidsplasser på Ågotnes og vil på sikt kunne bidra til nyansettelser i Sontum.

Avtalen innebærer service, vedlikehold, modifikasjoner og testing av aktivt brannbeskyttelsesutstyr, samt leveranser av et vidt spekter av utstyr innen teknisk sikkerhet. Arbeidet vil bli ledet fra Sontum sitt hovedkontor på Ågotnes utenfor Bergen, men også Sontum sine kontorer i Stavanger og Sandnessjøen vil bli sterkt involvert i leveranser/tjenester i forbindelse med rammeavtalen.

- Vi er stolte og beæret over at Fjord1 velger Sontum som samarbeidspartner på denne kontrakten. Kontrakten har stor betydning for oss og videre motivasjon i vår maritime satsning. Vi skal bevise Fjord1 tilliten verdig og levere kostnadseffektive løsninger på en sikker og effektiv måte for vår nye kunde, sier Audun Hellesøy, Salgs og Markedsdirektør i Sontum

- Denne kontrakten understreker Sontum sin posisjon som den markedsledende aktøren innen vedlikehold av branntekniske systemer i det maritime markedet og vil sammen med selskapets øvrige rammeavtaler legge et solid grunnlag vedrørende belastning i årene fremover, sier Hellesøy.

Sontum er en del av Align-konsernet som gjennom sine 5 selskaper er en stor leverandør av løsninger og produkter innen Teknisk Sikkerhet til den internasjonale olje og gass industrien.

Align-konsernet leverer; Pumpe systemer, Brann tekniske systemer, Brann & Gass Systemer, samt FEED/Modifikasjons løsninger innenfor Teknisk Sikkerhet gjennom sine datterselskaper.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079