23948sdkhjf

AMEKA har fått ny daglig leder

Arild E. Kilen startet i sin nye stilling som daglig leder 2. januar 2017
Kilen kommer fra National Oilwell Varco sin krandivisjon i Molde, hvor han de siste åtte årene har vært avdelingsleder for Ettermarkedet. Nå gleder han seg til å ta fatt på nye oppgaver.

- AMEKA er en hardt arbeidende organisasjon som har oppdrag fra mange aktører i Møre og Romsdal. Det er kort vei fra planlegging til realisering av prosjekter, og det liker jeg, sier Arild E. Kilen.

Variert bakgrunn
Arild har en variert arbeidsbakgrunn, som strekker seg fra maskinist i utenriksfart, via leder for et selskap i Oslo som drev med Tysk motorimport og strømaggregatbygging.

Før National Oilwell Varco var Arild E. Kilen avdelingsleder for ettermarkedet i Pon Power, Caterpillars motoragent i Norge. Her var han i 11 år.
Han har Teknisk fagskole/Maskinistsertifikat, i tillegg til å være sertifisert Logistikkøkonom fra 2007.

Kompleks bransje
Kilen mener at mange års erfaring innen teknisk bransje er en fordel når han nå tar fatt på jobben som daglig leder i AMEKA.

- Mekanisk industri er kompleks, og vi pleier å si at det tar et halvt til ett år å sette seg inn i den. Det er mange ulike selskaper, med både ulike og sammenfallende interesser. Så, selv om jeg har jobbet noen år i teknisk bransje, har jeg mye å lære, og det er spennende. Det er nyttig å se på enhver organisasjon med nye øyne innimellom, og sånt sett er det bra at jeg ikke kjenner AMEKA for godt, avslutter Kilen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078