23948sdkhjf

Norway Royal Salmon sin femte NabCat fra Moen Marin

Ny NabCat 1350 er på plass hos Norway Royal Salmon (NRS) Finnmark
Norway Royal Salmon (NRS) Finnmark setter katamaranen MS KRISTINE inn i arbeid. Dette er den femte NabCat’en produsert av Moen Marin AS for Norway Royal Salmon. MS KRISTINE blir den tredje Moen-katamaranen som NRS opererer på Finnmarkskysten.

Sentralt NabCat-båtene er et stort og godt arbeidsdekk. MS KRISTINE er utrustet med en radiostyrt Palfinger-kran på solide 32 tonnmeter, samt tre og fem tonns capstaner.

MS KRISTINE er 13,50 meter lang og 7,5 meter bred og drives fram av to Nogva Scania-motorer med en samlet motoreffekt på 760 hestekrefter. I kombinasjon med Nogva gir, Nogva Vribart propellanlegg og Sleipner baugpropell gir dette kraft, presisjon og fleksibilitet. Katamaranen er også utrustet med et tre-fas aggregat med en effekt på 15 kW, systemer for deteksjon og alarmering ved brann og vanninntrenging, Inergen brannslukking i maskinrom og to redningsflåter.

22 nye båter på gang
Moen Marin AS har ytterligere tolv NabCat 1350, seks NabCat 1498 katamaraner, tre NabWork 1065 enkeltskrogsfartøy, samt et 24-meters enkeltskrogsfartøy i stål i produksjon. De fleste fartøyene leveres til norske oppdretts- og serviceselskaper.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11