23948sdkhjf

Nybyggingskontrakt til Grovfjord Båtbyggeri.

Grovfjord Båtbyggeri har signert kontrakt for et fiske- og fangstfartøy med Brødrene Leif Einar og Bjørn Karlsen fra Storøya i Svolvær.
Nybygget som blir på 12,99 meter og med 50m3 lasterom, er planlagt ferdigstilt i november 2017, slik at det er klart til vinterfisket. Fartøyet er prosjektert og designet i et tett samarbeid med rederi, verft og NSK Ship Design.

Fartøyet er funksjonelt og effektivt, der man har valgt løsninger som letter arbeidsdagen om bord. Fartøyet har et lasterom på over 50m3, og er slik vi kjenner til unik i denne fartøygruppen, skriver NSK Ship Design i en pressemelding.

- Vi har hatt en god prosess med brødrene Leif Einar og Bjørn Karslen og Vidar fra Grovfjord Båtbyggeri, som har resultert i et meget godt fartøy. Redusert fuel-forbruk, stort lasterom på 50 m3 som er mye for ett fartøy under 13 meter, er noe av det som kan nevnes, sier salgssjef Thomas Myhre i NSK Ship Design:.

- Designet GB-129 er utviklet av NSK Ship Design på vegne av Grovfjord Båtbyggeri, og vi skal nå fortsette med å utvikle en versjon i 10,99 meter og en versjon i 14,99. Vi ser frem til et godt samarbeid med verft og nye kunder, avslutter Thomas Myhre.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125