23948sdkhjf

NPF-prisen tildelt Ståle Kyllingstad

– Komiteen har bestemt at NPF-prisen for 2016 går til Ståle Kyllingstad. Det er en vel kvalifisert prisvinner sa styreleder for NPF-prisen, Egil Bergsager under utdelingen på Oljeindustripolitisk seminar i Sandefjord tirsdag kveld.
– NPF-prisen for 2016 går til Ståle Kyllingstad. Fra sitt ståsted i leverandørindustrien har han i mange år vært sentral i den offentlige debatt, med klare og ofte skarpt formulerte synspunkt, sa styreleder for NPF-prisen, Egil Bergsager under utdelingen på Oljeindustripolitisk seminar i Sandefjord tirsdag kveld.

Ved tildelingen av prisen for 2016 har komiteen lagt spesiell vekt på hans engasjement knyttet til de økonomiske utfordringene og store nedbemanninger i 2015 og 2016.

Ståle Kyllingstad har markert seg som en klar og aktiv røst for norsk leverandørindustri. Han har selv bred erfaring med store svingninger i markedet. Fra han etablerte selskapet i juli 1989, har han ledet oppbyggingen av den høyteknolopgiske IKM-gruppen som i dag har omlag 2500 ansatte i 13 land og en omsetning i 2016 på over 3 milliarder.

– Det har vært flere opp- og nedturer i oljeindustrien siden han etablerte IKM. Ståle Kyllingstad har hele tiden vært en markant talsmann for leverandørindustrien. Han er til tider frisk i uttalelsene, og har aldri vært redd for å “tale Roma midt i mot.” Han har også vært aktiv i bransjeorganisasjoner. Ståle Kyllingstad har blant annet vært 11 år i styret for Norsk Industri og 4 år som leder av Olje og Gass seksjonen.

– Det er i tråd med lange tradisjoner på Jæren at attraktive og trygge arbeidsplasser er blant de fremste verdier som fremholdes i IKM. Ståle Kyllinstad er en ekte jærbu og en verdig mottager av NPF prisen, sa Bergsager.

NPF-Prisen er bransjens høyeste utmerkelse og tildeles årlig en person eller institusjon som gjennom sitt arbeid og/eller engasjement har bidratt til å sette problemstillinger som er viktig for bransjen på den nasjonale dagsorden.

NPF-Prisen tildeles hvert år i forbindelse med Oljeindustripolitisk seminar i Sandefjord.

Komiteen for NPF-prisen består av:
Egil Bergsager, leder, MoVa AS
Olav Akselsen, Sjøfartsdirektoratet
Ola Borten Moe, OKEA
Terje Jonassen.
Kristine Jørstad Bock, First House
Per Terje Vold, PTV Consulting
Gine Therese Wang-Reese, Statoil
Anna Aabø, Lyse

Tidligere tildelinger
2015: Jarand Rystad
2014 : Leif Sande
2013 : Ola Borten Moe
2012: Petter Osmundsen
2011: Hans Christen Rønnevik
2010: Erik Haugane
2009: Per Terje Vold
2008: Oljedirektoratet ved Bente Nyland
2007: Hans Henrik Ramm
2006: Kjell Inge Røkke
2005: Johan Barlindhaug
2004: Espen Barth Eide
2003: Konkraft




Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.521