23948sdkhjf

Nytt om navn: Sturla Magnus går inn i Kværners konsernledelse

Sturla Magnus er utnevnt som ny konserndirektør for Structural Solutions og ansvarlig for Kværners verft i Verdal.
Han begynner i stillingen senest 1. april 2017. Sverre Myklebust gikk av som konserndirektør for Structural Solutions 31. desember 2016, og Ole Petter Bjartnes vil være ansvarlig for produktområdet til Sturla Magnus tiltrer stillingen, melder Kværner.

- Sturla Magnus' utstrakte erfaring fra industrien og Kværner/Aker Solutions, i tillegg til hans aktive lederstil, gjør at han passer perfekt inn i teamet vårt. Jeg ser frem til å få ham med på laget som del av vår ledergruppe, sier konsernsjef Jan Arve Haugan.

- Jeg ser fram til å komme tilbake til Kværner og sammen med det lokale teamet fortsette den positive utviklingen av Structural Solutions og verftet i Verdal, sier Sturla Magnus.

Sturla Magnus (45) er norsk og utdannet sivilingeniør ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Han kommer fra stillingen som Regiondirektør i Skanska Norge. Fra 2011 til 2014 var Magnus Project Director & Branch Manager for Kashagan Hook-up-prosjektet, ansvarlig for alle Kværners aktiviteter og personell i Kazakhstan. Sturla Magnus har nesten 20 års erfaring fra store byggeprosjekter og ulike lederstillinger i byggebransjen og internasjonal olje- og gassindustri fra Skanska, Aker Solutions, Kværner, Aker Marine Contractors og AF-gruppen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095