23948sdkhjf

SEVI Group overtar Seastate 7

SEVI Group ekspanderer ved å overta Seastate 7, og samler utvikling, markedsføring-, og salgsaktivitet i sitt nye hovedkontor i Ulsteinvik
SEVI vil med dette oppkjøpet bli en mer robust leverandør av miljøteknologi til maritim næring i både inn- og utland, skriver bedriften i en melding.

- SEVI vil fortsette sin aktivitet innen service og produksjon for maritim industri, på Mjølstadneset. SEVI er involvert i flere spennende prosjekt både innen segmentene havbruk, fiskeri og transport, med utvikling av energieffektive løsninger. SEVI bygger videre på sin kompetanse innen automasjon, dieselmotorer, tavlesystem og generatorer, heter det videre i meldingen.

Seastate 7 har siden etableringen i 2014, drevet frem flere utviklingsprosjekt der miljø og effektivitet er i fokus. Ingeniørvirksomheten har utviklet og patentert MPD, en bunnluke som ved implementering i skip skal kunne spare miljøet for store utslipp i form av redusert drivstoff -forbruk på offshore- og spesial fartøy rundt om i verden.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079