23948sdkhjf

Semco Maritime inngår ny rammeavtale med Aker BP

Avtalen kan gi mulighet for et betydelig antall arbeidsplasser i kommende kontraktsperiode.
Avtalen gjelder levering av offshore fagpersonell innen mekanisk, elektro, automasjon instrument, radio, kran, dekk, prosess og helserådgivere, melder Semco Maritime.

- Kontrakten er av stor strategisk betydning for Semco Maritime Norge hvor den ble tildelt i et anstrengt marked i oljeindustrien. Denne avtalen kan gi mulighet for et betydelig antall arbeidsplasser i kommende kontraktsperiode, og derfor er vi svært godt fornøyd med å bli tildelt avtalen i et utfordrende marked, sier Margunn Njå, avdelingsleder for Operation Support i Semco Maritime i Stavanger.

- Avtalen bekrefter at Semco Maritime Norge har en sterk posisjon i det norske offshoremarkedet og regnes som en profesjonell og troverdig partner. Vi anser det som en tillitserklæring å vinne denne type kontrakt med Aker BP. Vi vant denne kontrakten som et direkte resultat av vår strategi om å fokusere på vår kjernevirksomhet sammen med konsolideringen av vår virksomhet i Norge, sier Lars Skov, administrerende direktør i Semco Maritime Norge og legger til:

- Nå ser vi frem til et langt og fruktbart samarbeid med Aker BP gjennom denne avtalen.

Rammeavtalen har en varighet på tre år med opsjoner om totalt tre års forlengelse.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.314