23948sdkhjf

OTD 2016: Intermec deltar på OTD for første gang

Askøybedriften feirer 25 års jubileum i år.
Den nære beliggenheten til OTD, som denne uken holdes på Sotra, er litt av bakgrunnen for at Askøybedriften Intermec deltar på OTD. Bedriften har tidligere deltatt på ONS ni ganger, men det er første gangen at man er på OTD forteller salgsleder Stig Berge i Intermec, som har fått tildelt stand 3023 i Sotra Arena.

- Vi har store forventninger til OTD, og vi håper mange vil oppsøke vår stand for å se på alt vi kan tilby innen maskinering og design, sier han til Metal Supply og legger til:

- Vi har tatt med oss nesten samme utstilling som på ONS. Det er mye hydraulikkomponenter samt en del andre produkter innen seismikk og subseautstyr, innkapsling for elektronikk og overvåkningsutstyr.

Intermec merker som mange andre leverandører nedgangstiden i oljebransjen, men det har ikke vært nødvendig for Askøybedriften å permittere eller si opp noen.

– Vi har arbeid, men har kapasitet til mer, og her på OTD håper vi å treffe eksisterende og nye kunder som kan gi oss spennende nye utfordringer som kan sette våre topp kvalifiserte ansatte og vår moderne maskinpark på prøve, sier han.

25 år i bransjen
Bedriften har i år vært en aktør i bransjen i 25 år, og tilbyr blant annet maskineringstjenester og design/konstruksjonsbistand. Bedriften lagerfører i tillegg flere tusen komponenter innen hydraulikkutstyr.

- Vi startet i 1991 og hadde derfor tenkt å markere det ganske kraftig i år, men så kom nedgangen, så nå venter vi med feiringen til økonomien tilsier det, forteller Stig Berge.

Han legger til at oljekrisen har betydd at bedriften har satset på nye markeder og derfor nå har fått en fot innenfor i andre bransjer enn olje- og gassbransjen. Det er kommet nye kunder til innen blant annet havbruk, oppdrett, fornybar energi, utstyr for vindmøller til havs samt litt innen skipsutrustning.

Intermec leverer dessuten deler til CERN, den europeiske organisasjon for kjernefysisk forskning i Sveits.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109