23948sdkhjf

OTD 2016: Deltar på oljemessen for å selge teknologi til fiskeindustrien

RMIG har levert perforerte plater til olje- og gassbransjen i mange år, men nå er fokus rettet mot fiske- og prosess-industrien.
Etter fallet i oljeprisen og nedgangen i markedsaktiviteten har mange underleverandører til oljebransjen fått et nytt bein å stå på innen fiskeindustrien. En av de bedriftene er RMIG, som primært stiller ut på årets oljemesse for å promotere sine teknologiske løsninger til fiskeindustrien.

RMIG er verdens største leverandør og produsent av perforerte produkter, og på OTD viser produsenten derfor frem sine perforerte metallplater med spesiell tanke på fiskeindustrien.

- Vi lager hull i plater ut i fra kundens behov – det kan for eksempel være til rensning av vann, smoltanlegg, lakselus-problematikk eller annet, sier daglig leder Bjørn Torvund i RMIG og legger til:

- Fiskeindustrien er et vekstområde, og vi arbeider aktivt mot våre samarbeidspartnere og kunder, for å tilby innovative løsninger for bransjen, sier han til Metal Supply.

RMIG har i den senere tid merket at det er mindre forespørsler fra oljeindustrien, men virksomheten har flere bein å stå på.

- Fordelen med oss er at vi ikke kun leverer til olje- og gassindustrien. Vi leverer til et bredt spekter av bransjer som blant annet: matindustrien, fiskeri- og oppdrettsbransjen, mekanisk industri, byggeindustrien samt skipsindustrien.

Debuterer på OTD
Bjørn Torvund sier at RMIG ser på oljemessen mer som en teknologimesse, som kan åpne opp for salg til andre bransjer enn oljeindustrien.

- Det er faktisk første gangen vi deltar på oljemessen, legger han til.

- Det er mange folk, som kommer til OTD, som er ute etter innovasjon og nye løsninger, og det er en del oljeserviceselskaper her som ser etter teknologi, som kan brukes i fiskeindustrien, slår han fast.

RMIG Norge holder til i Stokke i Vestfold, der bedriften har en liten fabrikk rettet mot skreddersøm samt et stort lager med distribusjon til hele landet hver dag.RMIGs hovedkontor ligger i Danmark, og selskapet har fabrikker i England, Tyskland, Danmark og Sverige
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.075