23948sdkhjf

Talentpris til Karsten Moholt

Karsten Moholt Exeptional Achievement Award 2016 er tildelt Bjørn Eirik Mjåtveit fra Askøy-bedriften.
EASA’s president James Smith delte ut Karsten Moholt Exeptional Achievement Award 2016 til Bjørn Eirik Mjåtveit på EASA sitt årsmøte i Marseille i Frankrike lørdag 1 oktober 2016. Det melder Karsten Moholt.

- Jeg verdsetter denne prisen høyt, og å motta den inspirerer til å bidra i den videre utviklingen av bransjen. Jeg er takknemlig for tilliten og ansvaret Karsten Moholt AS har vist meg. Å få lov til og være i en bedrift som fronter utviklingen i bransjen gjør hverdagen ekstra spennende, uttaler Bjørn Erik Mjåtveit.

Den internasjonale bransjeforeningen Electrical Apparatus Service Association deler årlig ut en internasjonal pris til et ungt talent i elektrobransjen. Prisen er opprettet for å motivere unge dyktige aktører til å forbli og satse videre i bransjen.

Karsten Moholt og Karsten Aleksander Moholt var begge ansett som pionere innenfor elektrofaget, og var aktive i bransjeforeningen. EASA opprettet derfor Karsten Moholt Exeptional Achievement Award da de brått gikk bort.

EASA (Electrical Apparatus Service Association) er en internasjonal bransjeforening som arbeider for å formidle informasjon og utdanning for sine medlemmer. EASA har i dag nærmere 2 000 medlemsbedrifter i 59 land verden over som driver med utvikling, salg og vedlikehold av elektromekanisk utstyr.

Jobber for å dele ressurser og kunnskap

I 2016 er det Karsten Moholt sin egen tekniske verkstedsleder, Bjørn Eirik Mjåtveit, som er vinneren av prisen. Juryen begrunner sitt valg ved å peke på den enorme tekniske kunnskapen Bjørn Eirik besitter allerede i ung alder. Han har lykkes med å synliggjøre det enorme teknologiske skiftet bransjen står ovenfor med tanke på robotisering og digitalisering. Han jobber aktivt for at aktørene i EASA skal bli flinkere til å dele ressurser og kunnskap for å styrke samlet konkurransekraft i en digital tid hvor utviklingen skjer veldig raskt.

- Bjørn Eirik Mjåtveit er en høyt verdsatt kollega for oss alle i Karsten Moholt AS, og jeg er stolt og glad for at han har blitt belønnet for sin fantastiske innsats for selskapet. Jeg synes at juryen har gjort et godt valg, sier Linn Cecilie Moholt, administrerende direktør for Karsten Moholt AS.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.187