23948sdkhjf

Leverandør utvider samarbeidet med DNV GL - Business Assurance

Steinsvik inngår avtale om produktsertifisering av fôrflåter for havbruksnæringen.
I avtalen ligger blant annet produksjonsoppfølging av stålarbeidene ved verkstedene hvor flåtene produseres. DNV GLs internasjonale tilstedeværelse betyr at de vil benytte sine lokalkontorer der produksjonen foregår for inspeksjoner underveis i produksjonsprosessen.

- Denne rammeavtalen utvider og viderefører samarbeidet vi har hatt med Noomas, som i 2015 ble kjøpt opp av DNV GL - Business Assurance, sier Head of Projects i Steinsvik, Ronny Askeland.

- Trenden går mot tøffere lokaliteter og et økt krav til dokumentasjon av produktene hos våre kunder. Vi merker et økt fokus på flåter som ivaretar fremtidige behov, sier han.

Steinsvik leverer 16 flåter bare i 2016, så samarbeidet vil kvalitetssikre leveransene våre, samtidig vil vi styrke vår fokus på flåtenes funksjon og fôringsanlegg. Avtalen med DNV GL - Business Assurance kvalitetssikrer konstruksjon og dokumentasjon og vi er glade for å kunne samarbeide med et verdensledende sertifiseringsorgan på våre flåter.

Liv Solveig Olafsson, sektoransvarlig for havbrukstjenester i DNV GL - Business Assurance forteller:

- Steinsvik er en viktig aktør i bransjen og vi imøteser denne avtalen med glede. Vi er glad for at vi gjennom vår globale tilstedeværelse kan bidra til en vinn-vinn situasjon for begge parter, og vi ser frem til å følge produksjonsprosessen tett.

Sertifiseringen gjøres i henhold til NYTEK-forskriften og NS 9415.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093