23948sdkhjf

OptimarStette fortsetter den høye aktiviteten innen båtsegmentet

Med en nylig signert kontrakt på leveranse av en 80 meter lang fabrikktråler fortsetter den høye aktiviteten i OptimarStette.
Båten, som vil ha en kapasitet på 150 tonn skal leveres i løpet av 2018 og er en topp moderne tråler hvor OptimarStette skal levere komplett automatisert fabrikk.

Fabrikken vil blant annet inneholde automatiserte frysere, frysehotell, produktheiser, veie-systemer, pakkelinjer og en nyutviklet maskin for avhoding av fisken. Den automatiserte fabrikken er ekstremt effektiv, den reduserer behovet for manuell arbeidskraft til et minimum og sikrer topp kvalitet på fisken. Sluttresultatet er produkter av høyeste kvalitet men til langt lavere kostnader for kundene enn tradisjonelle prosessmetoder hvor mye gjøres for hånd. Leveransen av fiskefabrikken er en av de største kontraktene i selskapets historie og vil sette ny standard for automatiserte fiskefabrikker om bord, skriver OptimarStette i en pressemelding.

OptimarStette opplever ellers høy etterspørsel etter automatiserte fabrikkløsninger og har pr. dags dato kontrakter på ombygging av tre russiske fiskebåter, to norske og en New Zealandsk båt.

OptimarStette er lokalisert utenfor Ålesund, midt i den maritime klyngen i Norge. Selskapet har fem avdelinger og 250 ansatte fordelt på Norge, Spania, og Seattle.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095