23948sdkhjf

Nye kontrakter til Scana Propulsion

Scana Propulsion har sikret seg nye kontrakter på fremdriftsutstyr til fiskefartøy og slaktebåter.
Kontraktspartnerne er MAN Diesel & Turbo SE og Kleven Verft. Totalverdien på kontraktene er på cirka 15 millioner kroner.

Scana Propulsion og MAN Diesel & Turbo SE har inngått avtale om leveranse av fremdriftsanlegg for to nye trålere som skal kontraheres ved Karstensens Skibsværft. Scana Propulsion skal levere gir, propellere og fjernstyringssystem, og begge utstyrspakkene skal leveres fra fabrikken i Norge i løpet av tredje kvartal 2017.

Scana Propulsion og Kleven Verft har inngått avtale om levering av gir, propell og fjernstyringssystem til DESS Aquaculture Shipping nye FHV skip. Leveransene vil skje i andre kvartal 2017.

-Vi er stolte av å bli valgt til å levere utstyr til enda flere fartøy innenfor fiskeri og havbruksnæringen, og takker for tilliten våre kunder har vist oss, sier Hallvard Pettersen, daglig leder i Scana Volda.

-Scana Propulsion har fått flere viktige kontrakter på leveranser til fiskefartøy den siste tiden, noe som bekrefter den sterke posisjonen til selskapet i dette segmentet. Aktiviteten ved Scana Propulsion er delt mellom nysalg og service/ettermarked. I ett stramt marked er det hard konkurranse blant markedsledende aktører, og det å vinne kontrakter på så vel nybyggingsprosjekt som retrofit den siste tiden, er en bekreftelse på Scana Propulsions konkurranseevne, avslutter Pettersen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094