23948sdkhjf

Rapp Marine har vunnet kontrakter for 6 nye fiskefartøyer

Rapp Marine Group opplever for tiden en svært gledelig ordreutvikling.
Rapp Marine Group skal levere diverse dekksmaskineri til fiskebåtredere i Danmark, Irland og Russland.

- For RMG er dette svært gledelige nyheter og viser igjen styrken og kvaliteten på det arbeidet som gjøres i forhold til våre kunders krav og behov, sier en meget fornøyd Morten Stenkjær, salgssjef i Rapp Marine Group.

– Dette blir en travel høst. 2017 begynner å bli rimelig full på produksjonssiden, og vi har kontrakter langt inn i 2018. Det har vært en bra vinter og vår, og nå ble sommeren også travel på kontrakts-siden, sier Morten Stenkjær.

Signerte kontrakt på Nor-Fishing
En av de seks kontraktene Rapp Marine har inngått er med Peter Hepsøs rederi AS og båtbygger er Karstensens Skibsværft i Danmark.

- Dette er første gang vi leverer elektrisk dekksmaskineri for kombinasjon trål/snurpenot fiske - denne gangen også med nyutviklet Triplex elektrisk Not Vinsj, sier en meget stolt Stenkjær.

Kontrakten for kombinasjonen Vessel RAV ble signert denne uken på NorFishing i Trondheim.

Irlendere bestiller komplett dekksmaskineri for to pelagiske trålere
Rapp Marine melder at de i tillegg har blitt tildelt kontrakt for levering av to komplette hydrauliske dekksmaskineripakker til to pelagiske trålere fra de irske eiere Pauric Coneeley og Frank Doherty.

I 2003 leverte RMG komplett dekksmaskineri for to fiskefartøyer med samme navn og samme eiere.

Karstensen Skibsværft skal designe og bygge de irske fartøy.

Russiske kontrakter
Rapp Marine melder videre at de har blitt tildelt en kontrakt for levering av komplette hydrauliske dekksmaskineri til tre russiske pelagiske trålere.

Skipene er bestilt av et av VI Lenin Collective Farm Fishing. Eieren har valgt å slå seg sammen med det russiske verftet Yantar JSC i Kaliningrad for bygging og utrustning av disse tre identiske SK-3101R fartøy. Designet av fiskebåtene vil bli utført av Skipskompetanse i Ålesund.

Rapp Marine Group har dessuten i løpet av kort tid vunnet en rekke store kontrakter for levering av vinsjer og annen dekksutrustning til forskningsskip og fiskefartøy, melder Rapp Marine.

Rapp Marine Group er eid av PE-selskapet Nord Kapitalforvaltning og med hovedkontor i Bodø.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094