23948sdkhjf

Nytt om navn: Kjetil Green skal trimme logistikkmotoren

Kjetil Green er ansatt som daglig leder i TESS Logistikk as som er en nyetablert datter i TESS-konsernet hvor sentrale deler av kjernevirksomheten er samlet.
TESS forsetter å samle tidligere aktiviteter under konsernparaplyen. Tidligere er 11 regioner samlet i fire nye. Nå er den sentrale kjernevirksomheten med slanger, produkter til drift og vedlikehold, lager og logistikk, samt innkjøp samlet i TESS Logistikk as.

Jobben til den nyansatte daglige lederen omfatter ansvar for koordinering av aktiviteter gjennom hele verdikjeden. Det nye datterselskap i TESS-konsernet har 115 ansatte fordelt på 110 årsverk og vil omsette for en halv milliard i året.

Motoren
- Vi skal være logistikkmotoren i TESS og ha fokus på kostnadseffektive leveranser til kunder over hele landet. Godt samarbeid og samhandling i hele verdikjeden er nøkkelen til en konkurransedyktig service og gode kundeopplevelser, sier daglig leder Kjetil Green som nå starter jobben med å optimalisere konsernets lagerdrift i forhold til nye mål og strategier.

– TESS har Nord-Europas største slangelager, nærmere 40 000 andre unike varer med drøyt 200 000 varianter på lager og en ny fremtidsrettet organisasjon. Det er et godt utgangspunkt når TESS nå tilpasser driften til nye forventninger i markedet, poengterer Kjetil Green.

Kjetil Green har siden 2009 vært teamleder med ansvar for produkter til drift og vedlikehold i TESS. Kjetil Green begynte 1. juli i stillingen som daglig leder i TESS Logistikk as.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109