23948sdkhjf

Coast Center Base er i gang på Las Palmas

Selskapet påbegynner sitt første oppdrag i den spanske havnen og har i den forbindelse anskaffet en lekter til nærmere 1 millioner euro.
Det norske selskapet Coast Center Base (CCB) som nylig etablerte seg i havnen i Las Palmas sammen med Zamakona Yards, igangsatte i går sitt første prosjekt, da riggen SSV Catarina anløp selskapets kai-område. Riggen vil ligge til kai i mellom 5 og 6 måneder for reparasjoner og vedlikeholdsarbeider, opplyser CCB i en melding.

Riggen som er eid av brasilianske Petroserv Marine, er brakt til Las Palmas av Stier Group etter å ha ligget oppankret i bukta i flere uker etter å ha gjennomført boreoperasjoner utenfor kysten av Angola. Rigganløpet markerer starten på CCB sine operasjoner og er videre det første prosjektet som benytter en lekter med 55 meter lengde og 18 meter bredde.

Daglig leder for nyetablerte CCB Zamakona Offshore, Geir Olsen sier at den nyinnkjøpte lekteren bidrar til å bedre servicetilbudet i havnen, som frem til nå ikke har kunnet skryte av et anløp av denne type og med slike dimensjoner.

Olsen er tilfreds med at det har gått kort tid fra de annonserte sin etablering i juni til de fikk sitt første oppdrag. Han understreket likevel at de i nærmere ett år hadde arbeidet med å tilrettelegge for sine operasjoner, før den første kontrakten ble sluttet 8. mars i år.

- I løpet av kun fem måneder har vi klart å lande vårt første prosjekt, sier direktøren som også forventer flere prosjekter utover høsten både på Gran Canaria og i Malaga.

CCB, som i dag opererer i et område på 6.000 m², planlegger ytterligere baseutbygging i Las Palmas.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094