23948sdkhjf

Rambøll har tegnet hovedtjenesteavtale med Statoil

Rambøll Olje & Gass utvider eksisterende samarbeid med oljegiganten.
Rambøll og Statoil har lenge hatt et tett samarbeid. Med den nye hovedtjenesteavtalen som omfatter et bredt spekter med tjenester utvides Rambølls rolle og ansvarsområder.

- Med sterkere involvering i de kommende prosjektene er jeg sikker på at vi med vår flerfaglige tilnærming til ulike problemstillinger vil gi økt verdi for det utvidede partnerskapet mellom Statoil og Rambøll, sier seniordirektør i Rambøll Olje & Gass, Henrik Juhl.

Kontrakten er en utvidelse av tidligere samarbeidsavtaler og omfatter blant annet tjenester innen byggearbeid, rørledningteknologi, flerfaglige ingeniørtjenester, elektriske kraftsystemer, sikkerhet og miljøteknologi. Også Rambøll Energi bistår i leveransene.

- Vi ser frem til å bidra i Rambølls leveranse til et så teknologidrevet selskap som Statoil, sammen med våre kolleger i Rambøll Olje & gass. Sammen kan vi levere meget gode resultater, og jeg er overbevist om at den kombinerte kompetansen vil være til stor nytte for Statoil, sier seniordirektør i Rambøll Energi, Klaus Jacob Jensen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062