23948sdkhjf

Brødrene Dahl satser maritimt med egen divisjon

Brødrene Dahl etablerer BD Marine som egen divisjon, og trapper opp satsingen mot det maritime segmentet både nasjonalt og internasjonalt.
– Markedet er i rask endring, og vi endrer oss med det. Vi tilpasser oss økt aktivitet innen cruise, brønnbåter, havbruk, servicebåter for vindmøller, ferjer med mer. Produktene våre passer inn over alt. Hos oss får du fra en enkelt ventil, til komplette rørsystemer med styring og det hele, sier Rune Misund som blir divisjonsdirektør i BD Marine.

Satsingen bygger på Brødrene Dahls erfaring som leverandør til det maritime segmentet gjennom flere tiår. Hovedkontoret for BD Marine i Breivika i Ålesund blir en viktig del av bedriftens landsdekkende organisasjon og internasjonale nettverk innen det maritime segmentet, skriver Brødrene Dahl i en pressemelding..

Bredder ut produktene
– Kundene våre vil merke at vi har enda mer fokus på det maritime og følger dette opp med nødvendige ressurser. Nøkkelen for oss er kompetanse, tilgjengelighet og rask respons. I tillegg vil et topp moderne sentrallager gi oss større mulighet til å ha et bredere produktspekter og effektive logistikkløsninger. Levering blir planlagt etter kundens behov og produksjonsplan. Vi sørger også for sertifisering på de produkter som trenger det, sier Misund.

Gjennom en egen divisjon ønsker Brødrene Dahl også å styrke tilstedeværelsen og gjøre det enklere for kundene å få hjelpen de trenger.

– BD Marine har som mål å sørge for at kundene får flere gode kontaktpunkt inn mot selskapet: Lik behandling og like god kvalitet uansett hvor du kontakter oss, sier områdesalgssjef for eksport, Jan Magnus Håhjem.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079