23948sdkhjf

Nybygg fra Moen Marin skal leies ut

KB Dykk signerer femårig leiekontrakt med Moen Marins utleieselskap
Rykende ferske KB «Troll» får en søster. Bare drøyt tre måneder fram i tid leveres nye KB «Namdal» fra Moen Marin til Moen Ship Management AS. Det 24 meter lange enskrogs fartøyet skal da i tjeneste for service- og havbrukspartner KB Dykk, melder Moen Marin.

Tirsdag signerte daglig leder Ola Krystad i KB Dykk en femårig avtale med Moen Marin Group og deres utleieselskap Moen Ship Management. Daglig leder i utleieselskapet, Are Brekk, gleder seg over at tilbudet i selskapet via dette styrkes betraktelig.

– MSM følger en klar strategi og denne avtalen bare understreker at selskapet mener alvor når vi skal bidra til å løfte havbruksnæringa i et vidt spekter og tjenesteområder, sier Brekk. Fra høsten vil selskapet ha fem ulike utleieobjekt i sin flåte.

Det 24 meter lange søsterskipet til KB «Troll», som før helga ble losset i Rørvik, vil bety en dobling av KB Dykk sin kapasitet på større enskrogs multifunksjonsfartøy. Serviceselskapet som benyttet seg av kjøpsopsjonen på «Troll», velger i denne omgang altså alternativet leie.

Over 50 ansatte
– Atter en merkedag! Ikke bare får vi nok et topp moderne og effektivt rigget fartøy. Vi har også kvalifiserte og høyst motiverte medarbeidere; alle er innstilt på å gjøre en forskjell. Det sier en tilfreds Ola Krystad etter å ha «fortøyd» den siste avtalen med Moen Ship Management.

Ved å ha ekspandert kraftig siden 2014, teller KB Dykk nå over 50 ansatte. Foretaket med hovedbase i Nærøysundet er dermed landets fjerde største serviceaktør på sitt felt.

KB Dykk er datterselskap av NTS ASA og leverer et bredt spekter servicetjenester innen «blå næringer»: Arbeidsdykking, ROV-tjenester, fortøyning, slep, frakt og berging.

– Vekst har vært et mål, samtidig som størrelse i seg selv ikke er garanti for kvalitet. Men uansett åpner dobling av kapasiteten på 24-meters enkeltskrog interessante muligheter for alle involverte. Ikke minst våre eksisterende og framtidige kunder, framholder Ola Krystad.





Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.065