23948sdkhjf

Studentene inviteres til Nor-Fishing

I fjor ble studenter ansatt – nå blir Studentdagen gjentatt
Nå inviteres studentene til førstehåndsmøter med utstillere, besøkende og eksperter på Nor-Fishing som arrangeres i Trondheim til august. Studentdagen skal bringe næringa nærmere studentene – og studentene nærmere næringa. På messens siste dag arrangeres det en rekke aktiviteter for studentene, skriver arrangøren i en pressemelding.

Mads Martinsen, produktsjef for vekstfôr i fôrgiganten Skretting, forteller at han og kollegene satt igjen med stort utbytte etter fjorårets studentdag.

- Studentdagen var et kjempearrangement. Studentteltet var stappfullt. Fra start til slutt var det spennende og interessant. Speed datingen var et konsept som ble fruktbart for oss. Vi endte opp med å ansette en av studentene vi møtte på studentdagen, sier Mads Martinsen.

Anbefaler alle å delta

Martinsen anbefaler alle å delta, både studenter og utstillere.

- For vår del var vi allerede på messen, så det kostet oss ingen penger og begrenset med tid. Man får mye igjen både med tanke på rekruttering og synlighet ved å delta, påpeker Martinsen.

- Vi ønsker å vise studentene alle mulighetene som finnes i fiskerinæringa. Utstillerne på Nor-Fishing gjør på sin side lurt i å komme i kontakt med de unge hodene som skal utvikle og forbedre næringa i fremtiden, supplerer prosjektleder for studentdagen, Stine Falk-Petersen.

Studentdagen er et samarbeidsprosjekt mellom Stiftelsen Nor-Fishing, Norges Fiskarlag, Brohode Frøya, Sjømat Norge, NTNU, NTNU Ocean Club og Yngel.no.

Studentdagen ble et populært innslag på fjorårets Aqua Nor, Nor-Fishings søstermesse for oppdrettsnæringa, og blir dermed et fast innslag på messens siste dag.

Synlighet også viktig

I tillegg til de åpenbare mulighetene for å imponere og rekruttere de skarpeste studentene er det andre fordeler med studentdagen.

- Det er også viktig for oss å være synlig som selskap. Om vi ikke klarer å ansette noen kan vi fremdeles bli husket av studentene til neste gang vi møtes, sier Martinsen i Skretting, som selv holdt innlegg under foredragsdelen på studentdagen.

Som i fjor vil studentene få et eget telt på utsiden av Trondheim Spektrum, der alle arrangementer på studentdagen vil bli holdt.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078