23948sdkhjf

Nytt om navn: Ny administrerende direktør i Astrup

John Børge Halvorsen er ansatt som ny administrerende direktør
John Børge Halvorsen har gjennom de siste 25 årene vært administrerende direktør for det som i dag er Tibnor AS (tidligere Ruukki, CCB Stål og Carl Christensen & Brødre), og har stått for de største oppkjøp og sammenslåinger i stålbransjen i Norge de siste 20 årene. Han har en utrolig bred kompetanse innen bransjen, har et svært stort nettverk og et enormt engasjement, skriver Astrup i en melding.

- Med dette ønsker vi å forsterke områder vi ser har utviklingsmuligheter og som klart støtter vår kjernebusiness. Store endringer har den senere tid funnet sted hos våre konkurrenter, men disse knytter seg til skifte av eierskap og foreløpig ikke strukturelt, skriver eier Harald Astrup i meldingen.

- Vi hevder at det fortsatt er grunnlag for et større rasjonale gjennom sammenslåinger og oppkjøp. Astrup AS har som målsetning å være ledene i disse prosessene. Dette er viktigere for våre kunder enn hvem som eier hvem. Vi konsentrerer oss om norske kunder gjennom å bidra til økt konkurransekraft. Beslutningsveiene hos oss er korte, avslutter Harald Astrup.

Den nye Astrup-sjefen er ansatt pr. mai måned.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109