23948sdkhjf

PSW Group kjøper oljeservice-selskap

PSW Group har signert en avtale for kjøp av alle aksjene i SEC.
PSW Group vurderer SEC's markedsposisjon som sterk og med store muligheter for videre vekst, skriver PSW Group i en melding.

SEC AS ble etablert i 1997 og har siden hatt stor vekst av kunder og omsetning. Så langt i 2016 har SEC sikret ordrer i størrelsesorden 90 millioner kroner og har en sterk posisjon for videre vekst fremover. Selskapet har hovedkvarter på Ågotnes, Hordaland og har cirka 40 fulltidsansatte.

Kjøpet av alle aksjene i SEC AS ifra SEC Holding AS innebærer også en plan om å utvikle eskisterende eiendom med et nytt og topp moderne anlegg på Ågotnes innen 2018. Som en del av kjøpet vil selskapet bytte navn til PSW Power & Automation AS og vil bli et 100 prosent datterselskap i PSW Group.

- SEC AS har over de siste årene vist sterk vekst og har bygget en bred kundeportefølje innenfor de segmentene som det opereres i. Sammen med nytt planlagt anleg på Ågotnes og muligheten til å levere tjenester innen krevende områder on og offshore med høy kvalitet og korte tidsfrister, mener vi SEC AS har flotte muligheter for videre vekst, sier Oddbjørn Haukøy, CEO i PSW Group.

Eirik Sørensen, Daglig Leder av SEC, sier:

- SEC AS og PSW Group har over årene jobbet tett sammen på flere prosjekt og de to selskapene er en god «match». Med oppkjøpet ferdig vil SEC AS og PSW Group være en komplett partner innen system leveranser, rigg modifikasjoner og vedlikehold av subsea og drilling utstyr. Vi forventer at den nye konstilasjonen vil gi raske synergier og markedmessige muligheter, sier han.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094