23948sdkhjf

Fjellstrand signerer Sverdrup-kontrakt til 10 millioner

Fjellstrand Verft har inngått kontrakt med Apply Leirvik for panelproduksjon til den store boligmodulen som de bygger til Johan Sverdrup prosjektet.
Apply Leirvik skal levere en av de største boligmodulene som er bygget til Kværner Stord, og plattformen skal opereres av Statoil når den står ferdig installert i Nordsjøen. Kontrakten har en verdi på cirka 10 millioner kroner, og i tillegg kan den økes med opsjoner, opplyser Fjellstrand.

- Kontrakten gir et viktig bidrag til å fylle opp vår aluminiums-produksjon her på Oma, og viser at vi kan være konkurransedyktige i dette markedet også. Produksjonen starter umiddelbart, og vil sysselsette opp mot 20 arbeidere i en periode fra nå og frem til november i år. Vi ønsker å vise Apply Leirvik at vi leverer kvalitet, og holder planer, og med dette håper vi selvsagt at også opsjoner og nye ordrer kan komme på plass etter sommerferien, skriver Fjellstrand i meldingen.

I tillegg til denne ordren, så har Fjellstrand nå i produksjon 6 heissjakter til HEISTEK, som også skal monteres på de forskjellige plattformene på Johan Sverdrup. Til sammen gir disse to ordrene sysselsetting for totalt 40 – 50 av Fjellstrands aluminiums-arbeidere.

Bra aktivitet frem mot ferien

- Det er veldig positivt at vi klarer å levere til denne industrien her i Norge, og særlig kjærkomment nå som skipsbygging opplever tøffere tider. Her på Fjellstrand har vi i tillegg pågående ombygging av Vestland Cygnus som skal leveres til rederi 10. juni, slik at det er bra aktivitet på verftet nå frem mot ferien, sier administrerende direktør Terje Sjumarken.

Vestland Cygnus bygges om fra PSV til vindmølle supportskip.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078