23948sdkhjf

Karsten Moholt inngår serviceavtale med spansk konsern

Bergensfirmaet har undertegnet en serviceavtale med det spanske selskapet Indar Electric S.L., som leverer elektriske motorer, generatorløsninger og produkter til marin sektor.
Kontrakten omfatter igangkjøring og vedlikehold av elektromekanisk utstyr for marine formål over hele verden, opplyser Karsten Moholt i en pressemelding.

- Indars produkter passer godt inn i den produkt- og tjenesteporteføljen Karsten Moholt AS allerede tilbyr den maritime industrien, i tillegg vil det gi oss tilgang til Indars kunder over hele verden, sier CDO Stian Bless i Karsten Moholt.

- Denne avtalen vil gi lokal tilstedeværelse for Indar i det nordlige Europa og gi oss tilgang til Karsten Moholt AS' moderne verksted på Askøy, med mer enn 120 høyt kvalifiserte spesialister, sier Indars Marine After Sales Manager, Iker Manzanedo

Indar er leverandør av elektrisk roterende utsyr og nedsenkbare pumpeløsninger, med hovedkontor i Beasain (Spania) og produksjonsanlegg i USA, Mexico og Spania.

Indar ble etablert i 1940, og med et team på 700 personer og en omsetning på NOK 1 500 millioner, tilbyr de generatorløsninger innen vind, hydro, stasjonær kraft, steam og gass segmentet, i tillegg til elektrisk fremdriftssystem under INDP konseptet.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078