23948sdkhjf

Karsten Moholt oppnår gjennombrudd innen fornybar energi.

Karsten Moholt skal levere tilstandskontroll-teknologi til BKK Varme.
- Vi er stolte over å ha blitt valgt av BKK varme for dette prosjektet. Fornybar energi er et nytt og viktig marked for Karsten Moholt AS, og dette prosjektet har åpnet en helt ny arena for oss. Ved hjelp av vårt diagnosesenter på Askøy, som overvåker 11 000 maskiner over hele verden, skal vi også bistå BKK varme med analyse av dataene i prosjektet. Jeg håper at dette er opptakten til mange flere prosjekter innen fornybar energi, sier Linn Cecilie Moholt, administrerende direktør i Karsten Moholt i en melding.

Karsten Moholt sin teknologi for online overvåkning av tilstand for pumper, dampturbiner og generatorer, vil gi bedre tilgjengelighet og reduserte vedlikeholdskostnader for BKK Varme sitt utstyr. I tillegg vil også teknologien redusere vedlikeholdskostnadene i anlegget, fordi unødig vedlikehold på turbiner og generatorer som er i orden kan elimineres, heter det videre i meldingen.

- Med Karsten Moholt AS sin globale kompetanse og sterke lokale tilstedeværelse, har vi det beste fra begge verdener. Deres høye kvalitet og effektive løsninger vil gjøre oss enda bedre rustet for å redusere våre vedlikeholdskostnader og opprettholde stabil produksjon ved å unngå uplanlagte driftsavbrudd – sier Kristian Aho i BKK Varme
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079