23948sdkhjf

Nytt om navn: Direktørskifte i Apply Sørco

Apply Sørco har ansatt Karsten Gudmundset som ny CEO i Apply Sørco.
Gudmundset har lang erfaring fra oljeserviceindustrien i Norge og internasjonalt, og kommer fra tyske KAEFER Group hvor han har vært del av konsernledelsen, opplyser Apply Sørco i en pressemelding.

- Apply Sørco startet tidlig arbeidet med å tilpasse organisasjonen til det nye, rådende markedsbildet. I tillegg har man vunnet betydelige oppdrag de siste månedene. Selskapet har derfor et godt grunnlag for fremtiden, og det er dette vi ser frem til at Karsten Gudmundset og organisasjonen skal bygge videre på, sier styreleder Atle Eide i Apply Sørco.

Karsten Gudmundset (54), er utdannet sivilingeniør fra NTH (nå NTNU) og har tilleggsutdannelse innen økonomi fra NHH. Han har arbeidet i KAEFER Group siden 2004. I det tyske konsernet har han blant annet vært sentral i å bygge opp KAEFER Energy Norge til et milliardkonsern. Han har i tillegg 15 års erfaring fra Kværner/Aker Kværner. Gudmundset har også lang internasjonal erfaring. Utover dette har han betydelig innsikt i og kjennskap til dynamikken mellom leverandørindustrien og de sentrale operatørene i Nordsjøen.

- Apply Sørco har et solid fundament i den kompetanse og erfaring som finnes i organisasjonen, samt i den kontraktsmassen som er etablert. Konsernet har to sterke eiere i HitecVision og Køhlergruppen, og jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven med å utvikle Apply Sørco videre og ikke minst å sørge for ny vekst, sier Karsten Gudmundset.

For å sikre kontinuitet fra i dag og frem til Karsten starter i løpet av sommeren har styret konstituert nåværende CFO, Ronny Meinkøhn i stillingen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.081