23948sdkhjf

Levering nummer 200 for Havyard

Nytt naturlig kjøleelement og økning i staben.
Havyard MMC har solgt sitt RSW-anlegg nummer 200 til brønnbåtrederiet Norsk Fisketransport, en leveranse bestående av 3500 kW miljøvennlig kjøling, skriver selskapet i en pressemelding.

Dette er det tredje Hayvard anlegget Norsk Fisketransport går til anskaffelse av.

- De erfaringer vi har gjort med RSW-anleggene så langt, er at både kvalitet og funksjon er meget bra. Vi har et godt samarbeid med Havyard MMC og når vi igjen skulle velge RSW anlegg var det naturlig at også dette ble levert fra Havyard MMC, sier Børge Lorentzsen, sjef for nybygg i Norsk Fisketransport.

Det siste året har Havyard jobbet mye med å bygge om eksisterende anlegg, i stedet for å benytte Freon skal anleggene nå kjøle med ammoniakk, et naturlig og mer miljøvennlig stoff.

- Etter så mange år i bransjen er det med stor glede vi nå ser at industrien og rederiene mer og mer tar i bruk våre miljøvennlige og effektive systemer. Vår visjon om null utslipp av ødeleggende gasser er så godt som oppnådd. Tilbakemeldingene fra brukere av utstyret «worldwide» har vært enestående og fornøyde kunder gir oss mange nye muligheter samt et økende antall leveranser. Vi øker nå staben og er optimistiske for fremtiden, sier Petter Kåre Grytten, salgssjef i Hayvard.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078